Teļa gaļas medaljoni

Teļa gaļas medaljoni Foto: Teļa gaļas medaljoni

Sastāvdaļas

  • 4 šķēles filejas (katra 80 g)
  • 2 ēdamkarotes auksti spiestas eļļas
  • Bernes mērce

Pagatavošana

  1. Gaļu ātri noskalo auksta ūdenī, nosusina un šķēlītes apsien ar diegu tā, lai tās būtu apaļas.
  2. Medaljonus no abām pusēm pārziež ar eļļu, trauciņa uzliek vāku un 30 minūtes noliek ledusskapī.
  3. Sakarsē grillu, medaljonus saliek uz režģa. Katru pusīti grillē 2 - 3 minūtes.
  4. Filejas šķēlītes liek uz diviem iepriekš sasildītiem šķīvjiem un noņem diegus.
  5. Pārlej ar Bernes mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes