Teļa gaļas gulašs

Teļa gaļas gulašs Foto: Teļa gaļas gulašs

Sastāvdaļas

  • 400 g teļa gaļas
  • 3 ēdamkarotes augu eļļas
  • sāls
  • malti balti pipari
  • 1 sīpols
  • pētersīļu zaļumi
  • maurloki
  • ķimeņu pulveris
  • 1/8 l gaļas buljona
  • 1 ēdamkarotes baltvīna
  • 1/8 l krējuma
  • 1 ēdamkarote pārtikas cietes

Pagatavošana

  1. Teļa gaļu noskalo tekošā ūdenī, nosusina un sagriež gabaliņos.
  2. Katliņā uzkarsē eļļu, apcep gaļu, pieliek sāli un piparus.
  3. Pieliek sasmalcinātu sīpolu.
  4. Pievieno sasmalcinātus pētersīļus, maurlokus, ķimeņu pulveris (naža gals) pielej buljonu, vīnu un krējumu.
  5. Ātri uzvāra, uzliek vāku un liek karstā cepeškrāsnī.
  6. Gaļu nelielā karstumā sautē apmēram 60 minūtes.
  7. Pievieno ūdenī izšķīdinātu pārtikas cieti.
  8. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes