Sastāvdaļas
- 4 šķēles filejas (katra 75 g)
- 3 ēdamkarotes sviesta
- sāls
- 1 ēdamkarote miltu
- 1/8 l saldā krējuma
- 1/2 tējkarotes karija
- 1 ananāsa šķēle
- 2 aprikozes
- 1 svaigs ingvera gabaliņš
Pagatavošana
- Gaļu noskalo auksta ūdenī, nosusina un pastaipa tā, lai šķēlītes būtu apaļas.
- Cep karstā sviestā apmēram 6 - 7 minūtes. Uzkaisa sāli un noliek siltumā.
- Sviestam pievieno miltus, viegli apbrūnina, pielej krējumu un uzvāra. pieliek kariju.
- Karstajā mērce ieliek sīki sagrieztus augļus un ingvera gabaliņu.
- Medaljonus kārto uz šķīvjiem un pārlej ar mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!