Taukos vārīta liellopu gaļas karbonāde

Taukos vārīta liellopu gaļas karbonāde Foto: Taukos vārīta liellopu gaļas karbonāde

Sastāvdaļas

  • 2 šķēles karbonādes (katra 200 g)
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 1 ola
  • 6 ēdamkarotes rīvmaizes
  • 2 ēdamkarotes tauku
  • sāls

Pagatavošana

  1. Karbonādes šķēles noskalo tekošā ūdenī, nosusina un gaļu nedaudz atgriež no kauliņa.
  2. Uzkaisa sāli un miltu.
  3. Šķēles apmērcē sakulta olā un panē rīvmaizē.
  4. Katliņā vai dziļā pannā uzkarsē pietiekami daudz tauku vai augu eļļas, lai karbonādes varētu tajā peldēt.
  5. Pēc 6 minūtēm gaļa būs gatava.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes