Sastāvdaļas
- 400 g vārītas vistas gaļas
- 250 g konservētu sparģeļu
- 200 g konservētu zaļo zirnīšu
- 4 ēdamkarotes piena
- 1 ēdamkarote sviesta
- 30 ml baltvīna
- 1 ēdamkarote kartupeļu cietes
- asa mērce
- citrona sula
- malti melnie pipari, sāls
Pagatavošana
- Vārīto vistas gaļu sagriež gabaliņos.
- Pannā sautē zaļos zirnīšus, pievieno sagrieztus konservētos sparģeļus, kopā ar visu sulu no bundžas, pielej baltvīnu.
- Pievieno ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti - kārtīgi samaisa.
- Pielej pienu, aso mērci, citrona sulu, sāli, piparus - samaisa.
- Pievieno vistas gaļu - samaisa, pilda tartaletēs.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!