Taco ar malto gaļu

Taco ar malto gaļu Foto: Taco ar malto gaļu

Sastāvdaļas

Pasniegšanai
  • burciņa Santa Maria Taco mērce maigā
  • 1 pac. Santa Maria Taco laiviņas
  • salāti
  • tomāti
  • skābais krējums
  • gvakamole
Tako gaļai:
  • 1 paciņa Taco garšvielu maisījums
  • 400 g maltā gaļa
  • 1 ēd.k. sviests/margarīns
  • 1 dl ūdens

Pagatavošana

  1. Apbrūniniet malto gaļu sviestā vai eļļā.
  2. Pievienojiet garšvielu maisījumu un ūdeni. Samaisiet un gatavojiet bez vāka apmēram 5-10 minūtes. 
  3. Uzkarsējiet tako laiviņas saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma un sagatavojiet piedevas.
  4. Pasniedziet laiviņas siltas, pildītas ar malto gaļu un gardām piedevām! 
 
Tako ir vislabākais piektdienas vakara ēdiens! Klasika ir pildīt tako laiviņas ar aromātisku malto liellopu gaļu, dārzeņiem, gvakamoli, rīvētu sieru un tako mērci.
 
Recepti piedāvā: Santa Maria Latvija.
 

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes