Sviestmaižu torte ar kūpinātu lasi un krēmveida sieru

Sviestmaižu torte ar kūpinātu lasi un krēmveida sieru Foto: Sviestmaižu torte

Sastāvdaļas

  • 4 šķēles pilngraudu maizes
  • 340 g krēmveida siera
  • 1 ēdamkarote sakapāta sarkanā sīpola
  • 3 ēdamkarotes sakapātu diļļu
  • 1 ēdamkarote konservētu kaperu
  • 1 ēdamkarote citrona sulas
  • šķipsniņa sāls
  • svaigi malti pipari pēc garšas
  • 200 g kūpināta laša
  • 2 gurķi

Pagatavošana

  1. Krēmveida sieru sadala 2 daļās.
  2. Vienu pusi siera liek bļodā, uzsmidzina citrona sulu, pievieno sīpolu, dilles, sāli, kaperus un piparus, kārtīgi samaisa.
  3. Maizes šķēli noklāj ar siera-kaperu maisījumu, virsū izkārto plāni sagrieztu lasi.
  4. Virsū lasim izkārto plānas gurķu šķēlītes.
  5. Šādi rīkojas ar visām maizes šķēlēm, izņemot virsējo maizes šķēli.
  6. Torti noklāj, no visām pusēm, ar atlikušo krēmveida siera pusi.
  7. Rotā ar kaperiem, dillēm, atlikušo lasi un gurķu šķēlītēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes