Sastāvdaļas
- 600 g sviesta cepumu
- grauzdēti zemesrieksti
- sukādes
Krēmam:
- 200 g sviesta
- 1 bundža vārīta iebiezinātā piena
- marmelādes gabaliņi, rieksti, kausēta šokolāde rotāšanai
Pagatavošana
- Zemes riekstiem notīra miziņas un sadrupina.
- Cepumus sagriež salmiņos.
- Cepumus samaisa ar riekstiem, pievieno sukādes, samaisa.
- Gatavo krēmu - ar mikseri sakuļ sviestu, pievieno iebiezināto pienu, sakuļ viendabīgā masā.
- Krēmu samaisa ar cepumu maisījumu, masu liek traukā un izveido kaudzīti.
- Torti rotā ar marmelādes gabaliņiem, riekstiem un izkausētu šokolādi.
- Torti liek ledusskapī, lai sastingst, vismaz, uz 6 stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!