Sastāvdaļas
- 400 g sēņu
- 100 g vārītu kartupeļu
- viens sīpols
- 2 olas
- 100 g krējuma
- pipari, sāls pēc garšas
- kviešu milti
- sviests vai margarīns
- tomātu pasta
Pagatavošana
- Samaļ 400 g sēņu, apmēram 100 g vārītu kartupeļu un nelielu sīpolu.
- Masu sakuļ ar divām olām un 100 g krējuma.
- Piparus un sāli pievieno pēc garšas.
- Pēc tam piemaisa kviešu miltus, līdz dabū masu, no kuras var izveidot kotletes, kuras cep sviestā vai margarīnā.
- Pasniedz ar kartupeļu biezeni un krējuma mērci. Mērcei ieteicams pievienot nedaudz tomātu pastas.
- Ja kotletes gatavo no sālītām sēnēm, tās labi jānomērcē.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!