Sastāvdaļas
Mīklai:
- 5 olas
- 5 ēdamkarotes miltu
- 5 ēdamkarotes skābā krējuma
- 5 ēdamkarotes majonēzes
- 1 tējkarote kartupeļu cietes
- 1 tējkarote cepamā pulvera
Pildījumam:
- 1 maza kāpostgalviņa
- šķipsniņa sāls
- mazliet sviesta un rīvmaizes
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 180-200°C temperatūrai.
- Veidni ietauko ar sviestu, pārkaisa ar rīvmaizi.
- Mīklas sastāvdaļas samaisa.
- Kāpostu sakapā, mazliet samīca ar sāli.
- Kāpostus liek veidnē, izkārto, lai aizņem visu veidni, vienmērīgi.
- Pārlej kāpostus ar mīklu, ar dakšiņu pabaksta kāpostu kārtu, lai mīkla tiek cauri, satek vienmērīgi.
- Cep, kamēr gatavs.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!