Sastāvdaļas
- 300 g svaigu kāpostu
- 200 g burkānu
- 250 g ābolu
- 50 g seleriju saknes
- 150 g konservētu augļu
- 20 g cukura
- 50 g eļļas
- 1 tējkarote citrona sulas
- sāls
Pagatavošana
- Svaigus kāpostus sagriež salmiņos.
- Burkānus sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves, selerijas uz smalkās, nomizotus ābolus sagriež salmiņos.
- Eļļai pievieno cukuru, citronu sulu (vai skābi), sāli, dažas ēdamkarotes konservēto augļu sulas, labi sajauc, pārlej salātiem un viegli samaisa.
- Ļauj nostāvēties 20 minūtes.
- Pirms pasniegšanas pārliek ar dekoratīvi sagrieztiem konservētu augļu gabaliņiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!