Svaigo gurķu majonēzes mērce

Sastāvdaļas

  • 3 svaigi gurķi
  • 1 ēdamkarote diļļu
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 50 g majonēzes
  • 1/2 tējkarotes 7% etiķa
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana

  1. Gurķus nomizo, sarīvē uz smalkas rīves un nospiež lieko šķidrumu.
  2. Gurķiem pievieno ķiploku, sasmalcinātas dilles, augu eļļu, etiķi, piparus un sāli.
  3. Masai pievieno majonēzi (var izmantot skābu krējumu, jogurtu).
  4. Pasniedz pie dažādiem gaļas un zivju ēdieniem un kā mērci uzkodām.

Recepti piedāvā: videovirtuve.lv

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes