Sutinātas mīklas turziņas ar gaļas pildījumu

Sutinātas mīklas turziņas ar gaļas pildījumu Foto: Sutinātas mīklas turziņas ar gaļas pildījumu

Sastāvdaļas

Mīklai:

  • 2,5 glāzes miltu
  • 1 ola
  • 1 tējkarote sāls
  • 1 glāze silta ūdens

Pildījumam:

  • 2 kg liellopu gaļas
  • 4 sīpoli
  • 1/2 tējkarotes maltu melnu piparu
  • 1 tējkarote timiāna
  • 1 tējkarote sāls
  • 1 kartupelis
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas

Pagatavošana

  1. Vidējā traukā sajauc sausās sastāvdaļas mīklai. Izveido vidū iedobīti un ielej siltu ūdeni.
  2. Pievieno 1 olu un visu mīca 5 - 6 minūtes.
  3. Mīklu pārklāj ar plēvi un ļauj pastāvēt 10 - 20 minūtes.
  4. Gaļu sagriež mazos gabaliņos. Sasmalcina sīpolu.
  5. Gaļai pievieno garšvielas, eļļu, sīpolus, visu kārtīgi sajauc un pildījums ir gatavs.
  6. Var pievienot arī smalki sagrieztu kartupeli, taču tas nav obligāti.
  7. Mīklu izrullē plānā kārtā, sagriež kvadrātos.
  8. Katra kvadrāta viducī liek pildījumu un no visiem četriem galiem mīklu saspiež ciet.
  9. Turziņas kārto tvaicējamā katlā un tvaikā sutina 45 minūtes.
  10. Pasniedz ar maltiem pipariem un krējumu. Var pārkaisīt ar dillēm.

    Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes