Sastāvdaļas
- 1 plāksne presēto Nori ūdenszāļu
- 100 g Filadelfijas krēmsiera
- 130 g suši rīsu
- 1 svaigs gurķis
- 150 g mazsālīta laša
- 1 avokado
- Vasabi mērce pēc garšas
- sojas mērce pēc garšas
- marinēts ingvers pēc garšas
Pagatavošana
- Bambusa paklājiņu aptin ar pārtikas plēvi.
- Uz aptītā bambusa paklājiņa liek pusi Nori ūdenszāļu plāksnes, ar spīdīgo pusi uz leju.
- Virsū, aptuveni centimetra biezumā, mitrām rokām, liek gatavus suši rīsus, noklājot visu Nori virsmu.
- Rīsiem uzklāj bambusa paklājiņu, piespiež, apgriež otrādi un atver.
- Nori plāksne ir virspusē.
- Uz Nori plāksnes klāj Filadelfijas krēmsieru, var to klāt pa visu virsmu vai tikai pa vidu.
- Gurķi un avokado sagriež plānos salmiņos.
- Daļu suši pagatavo ar avokado, daļu - ar gurķi.
- Liek mazsālītā laša šķēlītes.
- Gurķus un avokado liek pa vidu.
- Uzmanīgi satin rullītī.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!