Sastāvdaļas
- 500 g jēra gaļas
- 100 g jēra astes speķa
- 500 g kartupeļu
- 4 tomāti
- 4 sīpoli
- 1 čili pipars
- 2 skābi āboli
- kinzas zaļumi
- dilles
- 4 lauru lapas
- sāls
Pagatavošana
- Jēra astes speķi sagriež, karsē, visu neizkausē, izņem no pannas. Pannā, kur karsējās speķis, liek jēra gaļas gabaliņus, cep tos.
- Pievieno gredzenos sagrieztus sīpolus, tomātu šķēlītes - visu to cep 10 minūtes.
- Pievieno salmiņos sagrieztus kartupeļus, turpina cept 5 minūtes.
- Pielej 3 litrus ūdens, uzvāra.
- Pievieno čili piparu, lauru lapas, sāli.
- Turpina vārīt 15 minūtes, pievieno skābu ābolu gabaliņus.
- Pirms pašām gatavošanas beigām, pievieno sakapātus zaļumus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!