Sulīgais cūkgaļas cepetis ar ķirbi

Sulīgais cūkgaļas cepetis ar ķirbi Foto: Sulīgais cūkgaļas cepetis ar ķirbi

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas
  • 8 sīpoli
  • 1 skābs gurķis
  • 0,5 kg marinēta ķirbja
  • 1 ēdamkarote miltu
  • taukvielas cepšanai
  • ķiploki pēc garšas
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Cūkgaļas gabalu ierīvē ar sāli, pipariem, ķiploku un karstā taukvielā apcep brūnu.
  2. Nedaudz apcep ari sīpolus, pievieno gaļai, pielej 1 glāzi ūdens un apmēram 1 stundu sautē.
  3. Skābu gurķi nomizo, izņem sēklas, sagriež strēmelītēs.
  4. Sagrieztos gurķus, marinētus ķirbjus, garšvielas pievieno gaļai un sautē, līdz gaļa mīksta.
  5. Gaļas novārījumu izkāš, pievieno ķirbju marinādi, ūdenī iejauktus miltus, uzvāra.
  6. Gaļu sagriež šķēlēs, liek mērcē, uzkarsē un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

    IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes