Sastāvdaļas
- 1 kg cūkgaļas
- 8 sīpoli
- 1 skābs gurķis
- 0,5 kg marinēta ķirbja
- 1 ēdamkarote miltu
- taukvielas cepšanai
- ķiploki pēc garšas
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Cūkgaļas gabalu ierīvē ar sāli, pipariem, ķiploku un karstā taukvielā apcep brūnu.
- Nedaudz apcep ari sīpolus, pievieno gaļai, pielej 1 glāzi ūdens un apmēram 1 stundu sautē.
- Skābu gurķi nomizo, izņem sēklas, sagriež strēmelītēs.
- Sagrieztos gurķus, marinētus ķirbjus, garšvielas pievieno gaļai un sautē, līdz gaļa mīksta.
- Gaļas novārījumu izkāš, pievieno ķirbju marinādi, ūdenī iejauktus miltus, uzvāra.
- Gaļu sagriež šķēlēs, liek mērcē, uzkarsē un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!