Stroganovs multikatlā

Stroganovs multikatlā Foto: Stroganovs multikatlā

Sastāvdaļas

  • 700 g cūkgaļas 
  • 2 sīpoli 
  • 2 ēdamkarotes miltu 
  • 200 g skābā krējuma
  • 1 ēdamkarote tomātu pastas
  • 1,5 tējkarotes sāls 
  • 1/4 tējkarotes piparu 
  • 1 tējkarote cukura
  • 1 glāze ūdens
  • 100 ml saulespuķu eļļas

Pagatavošana

  1. Gaļu nomazgā, nosusina, sagriež šķēlēs, tad sagriež sloksnītēs - aptuveni 4 cm garas.
  2. Sīpolus sagriež gredzenos.
  3. Multikatlu ieslēdz cepšanas režīmā, tvertnē lej eļļu un sīpolus, samaisa, cep, kamēr apbrūninās.
  4. Gaļu panē miltos, visvieglāk un ātrāk to izdarīt, gaļu ieliekot maisiņā, uzber miltus un sakrata.
  5. Gaļu pievieno sīpoliem un apcep.
  6. Skābajam krējumam pievieno tomātu pastu, sāli, cukuru un piparus, pielej ūdeni un visu izmaisa.
  7. Skābā krējuma maisījumu lej tvertnē pie gaļas, samaisa un cepšanas režīmu izslēdz.
  8. Ieslēdz sautēšanas režīmu uz 1 stundu.
  9. Sautēšanās laikā, tvertnei uzliek vāku.
  10. Gaļu pasniedz ar piedevām, pēc Jūsu izvēles.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes