Sastāvdaļas
- 700 g cūkgaļas
- 2 sīpoli
- 2 ēdamkarotes miltu
- 200 g skābā krējuma
- 1 ēdamkarote tomātu pastas
- 1,5 tējkarotes sāls
- 1/4 tējkarotes piparu
- 1 tējkarote cukura
- 1 glāze ūdens
- 100 ml saulespuķu eļļas
Pagatavošana
- Gaļu nomazgā, nosusina, sagriež šķēlēs, tad sagriež sloksnītēs - aptuveni 4 cm garas.
- Sīpolus sagriež gredzenos.
- Multikatlu ieslēdz cepšanas režīmā, tvertnē lej eļļu un sīpolus, samaisa, cep, kamēr apbrūninās.
- Gaļu panē miltos, visvieglāk un ātrāk to izdarīt, gaļu ieliekot maisiņā, uzber miltus un sakrata.
- Gaļu pievieno sīpoliem un apcep.
- Skābajam krējumam pievieno tomātu pastu, sāli, cukuru un piparus, pielej ūdeni un visu izmaisa.
- Skābā krējuma maisījumu lej tvertnē pie gaļas, samaisa un cepšanas režīmu izslēdz.
- Ieslēdz sautēšanas režīmu uz 1 stundu.
- Sautēšanās laikā, tvertnei uzliek vāku.
- Gaļu pasniedz ar piedevām, pēc Jūsu izvēles.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!