Sastāvdaļas
- 2 šķēles liellopu gaļas
- 2 tējkarotes augu eļļas
- 125 g marinētu sīksīpoliņu
- 4 ēdamkarotes sarkanvīna
- 1 ēdamkarote sviesta
- malti melnie pipari
- timiāns
- sāls
Pagatavošana
- Gaļu noskalo auksta ūdenī un nosusina.
- Uzkaisa sāli, piparus un nedaudz timiāna.
- Šķēles uzliek uz ieeļļotas folijas.
- Sīpolus izņem no marinādes, notecina, sakārto uz gaļas un aprasina ar sarkanvīnu.
- Brīvi ietin folijā un malas cieši noloka.
- Cep 220°C sakarsēta cepeškrāsnī uz plāts.
- Foliju pārgriež, malas noloka uz leju.
- Uz katras šķēles uzliek sviestu un 3 - 5 minūtes apbrūnina.
- Pasniedz ar ķiploku mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!