Sastāvdaļas
- 250 g spinātu
- pētersīļi
- dilles
- 1 ola
- 5 olu baltumi
- garšvielas
Sastāvdaļas pastai:
- 1 avokado
- 1 bundža tunča savā sulā
- 1 vārīta ola
- 3 olu baltumi
- 1 sīpols
- nedaudz citrona sulas
- sāls
- citron-pipariņi
Pagatavošana
- Virtuves kombainā sasmalcina visus zaļumus, pievieno olu un olu baltumus, garšvielas.
- Lej uz plāts, izlīdzina kantainā formā un cep gatavu.
- Gatavu atdzesē un uz atdzisuša smērē tunča-olu-avokado pastu.
- Vai, protams, jebkuru citu masu, pēc izvēles (biezpiena, laša, siera).
- Tuncim nolej lieko šķidrumu, avokado un tunci saspaida, sīpolu smalki sagriež, olas sarīvē uz smalkās rīves vai saspaida ar dakšiņu, tad vēlreiz visas sastāvdaļas sablenderē.
- Ja vēlas var to sajaukt arī ar dabīgo jogurtu
- Sarullē un liek galdā!
Recepti iesūtīja : Ineta Rijniece
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!