Sastāvdaļas
- 1 sīki sakapāts sīpols
- 3 ēdamkarotes sviesta
- 400 g rupji sakapātu spinātu lapu bez kātiem
- 1 ēdamkarote miltu
- 250 ml piena
- 500 ml dārzeņu buljona
- 150 ml saldā krējuma
- 40 g rīvētu Parmas siera
- 1 ola
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Pannā sakarsē sviestu, ieber sīpolus un sautē 4 minūtes.
- Pievieno spinātus un sautē vēl 10 minūtes.
- Iekaisa miltus un maisa, lai neveidotos kunkuļi.
- Iemaisa pienu un buljonu.
- Pieber sāli.
- Uz lēnas uguns vāra apmēram 40 - 45 minūtes.
- Ar mikseri zupu sakuļ biezenī.
- Bļodā sakuļ saldo krējumu, Parmas sieru un olu.
- Nepārtraukti maisot, pielej sakulto krējumu un karsē, līdz zupa sabiezē un pasniedz karstu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!