Sparģeļu zupa ar olu dzeltenumiem

Sparģeļu zupa ar olu dzeltenumiem Foto: Sparģeļu zupa ar olu dzeltenumiem

Sastāvdaļas

  • 500 g sparģeļu
  • 1.5 l ūdens
  • 90 g sviesta
  • 50 g miltu
  • 2 olu dzeltenumi
  • sāls

Pagatavošana

  1. Sparģeļus notīra. Galviņas atdala un 2 minūtes vāra.
  2. Izkausē 60 gramus sviesta, sajauc ar miltiem, pārlej ar karstu ūdeni, ieliek šajā buljonā sagrieztus sparģeļus un uz lēnas uguns vāra 45 minūtes.
  3. Izberž caur sietu, pieliek sāli.
  4. Pievieno sparģeļu galviņas.
  5. Olu dzeltenumus sajauc ar atlikušo sviestu un pievieno zupai.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes