Sparģeļu krēmzupa

Sparģeļu krēmzupa Foto: Sparģeļu krēmzupa

Sastāvdaļas

  • 300 g sparģeļu
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 50 g sviesta
  • 150 ml baltvīna
  • 80 g maltu mandeļu
  • 120 g saldā krējuma
  • sāls, pipari, citrona sula

Pagatavošana

  1. Sīpolu un ķiplokus sakapā, sparģeļus sagriež gabaliņos, sakarsētā sviestā apcep.
  2. Pieber maltās mandeles un pacep.
  3. Pārkaisa ar sāli un pipariem, uzlej vīnu un mazliet pasautē.
  4. Pievieno 1/2 l ūdens un uzvāra.
  5. Zupu sablenderē, pēc garšas pievieno sāli, piparus un citrona sulu.
  6. Pirms pasniegšanas, zupai pievieno saldo krējumu un uzputo.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes