Spāņu gaumē cepta gaļa

Spāņu gaumē cepta gaļa Foto: Spāņu gaumē cepta gaļa

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopa gaļas mīkstuma
  • 3 sīpoli
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 100 g Rokforas siera
  • 300 g majonēzes
  • 250 g vārītu rīsu
  • 1 glāze tomātu mērces
  • svaigas dilles
  • malti melnie pipari
  • sāls

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež gabalos.
  2. Ar eļļu ieziestā veidne liek gaļās kārtu, virs tās - gredzenos sagrieztus sīpolus, pieliek sāli, piparus, pārlej ar majonēzi, pārkaisa ar rīvētu sieru un cep cepeškrāsnī.
  3. Kad ēdiens pabrūnējis, karsēšanas intensitāti samazina un mērenā temperatūra turpina sautēt vēl 15 minūtes.
  4. Pārkaisītu ar zaļumiem, pasniedz ar vārītiem rīsiem un tomātu mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes