Spāņu fritata

Spāņu fritata Foto: Spāņu fritata

Sastāvdaļas

  • 3 kartupeļi
  • 1 sīpols
  • 1 sarkanā paprika
  • 4 olas
  • 100 g šķiņķa
  • 30 g siera
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Sīpolu sagriež gredzenos un apcep augu eļļā.
  2. Papriku sagriež gabaliņos, pievieno sīpoliem un sautē 5 minūtes.
  3. Kartupeļus izvāra ar visu mizu, novelk to un, sagriež gabaliņos.
  4. Šķiņķi sagriež gabaliņos.
  5. Paprikai un sīpoliem pievieno kartupeļus un cep, kamēr parādās zeltaina garoziņa, pieber sāli, piparus
  6. Olas sakuļ, pievieno tām šķiņķi.
  7. Veidnē liek dārzeņus, pārlej tiem olu masu.
  8. Cep 180-200°C temperatūrā, 10-13 minūtes.
  9. Gatavu pārkaisa ar sieru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes