Spageti sacepums ar Parmas sieru un Pepperoni desu

Spageti sacepums ar Parmas sieru un Pepperoni desu Foto: Spageti sacepums

Sastāvdaļas

  • 340 g spageti makaronu
  • sāls pēc garšas
  • 480 g cūkgaļas desas
  • 60 g Pepperoni desas (apmēram 30 šķēles)
  • 740 g tomātu pastas
  • 60 g rīvēta Parmas siera
  • 230 g rīvētu sieru maisījuma

Pagatavošana

  1. Izvāra spageti un liek tos ar sviestu ietaukotā traukā.
  2. Uz pannas apcep desu, līdz tā apbrūnē.
  3. Pārliek traukā un uz pannas apcep Pepperoni desu līdz kraukšķīgai garoziņai, apmēram 4 minūtes.
  4. Uz spageti liek apcepto desu, pārlej tomātu pastu. Uzliek pusi no Pepperoni, tad pārkaisa sieru, un pārējo Pepperoni.
  5. Cep 175 °C temperatūrā apmēram 30 minūtes. Sieram jāizkūst un jāsāk kļūt brūnam.
  6. Ja tas sāk apbrūnēt par ātru, tad traukam jāuzklāj folija.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes