Sastāvdaļas
- 500 g spageti
- 500 g liellopu gaļas
- 1 sīpols
- 1 burkāns
- 1 ēdamkarote tomātu pastas
- 500 ml ūdens
- sāls, malti melnie pipari pēc garšas
- 1 lauru lapa
- garšvielas liellopu gaļai
- loki
Pagatavošana
- Liellopu gaļu sagriež nelielos gabaliņos, cep sakarsētā pannā, 15 minūtes, pannai neuzliekot vāku.
- Sīpolu un burkānu sagriež mazos gabaliņos, pievieno gaļai, samaisa, pievieno tomātu pastu.
- Pielej ūdeni, liek lauru lapu, garšvielas liellopu gaļai, pannai uzliek vāku, sautē 30 minūtes, uz mazas uguns.
- 5 minūtes, pirms gatavošanās beigām, pieber sāli, piparus pēc garšas.
- Spageti izvāra, notecina caurdurī.
- Spageti liek šķīvī, virsū liek gaļas gabaliņus, pārlej ar šķidrumu, uzkaisa sakapātus lokus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!