Spageti liellopu gaļas mērcē

Spageti liellopu gaļas mērcē Foto: Spageti liellopu gaļas mērcē

Sastāvdaļas

  • 500 g spageti
  • 500 g liellopu gaļas
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 1 ēdamkarote tomātu pastas
  • 500 ml ūdens
  • sāls, malti melnie pipari pēc garšas
  • 1 lauru lapa
  • garšvielas liellopu gaļai
  • loki

Pagatavošana

  1. Liellopu gaļu sagriež nelielos gabaliņos, cep sakarsētā pannā, 15 minūtes, pannai neuzliekot vāku.
  2. Sīpolu un burkānu sagriež mazos gabaliņos, pievieno gaļai, samaisa, pievieno tomātu pastu. 
  3. Pielej ūdeni, liek lauru lapu, garšvielas liellopu gaļai, pannai uzliek vāku, sautē 30 minūtes, uz mazas uguns.
  4. 5 minūtes, pirms gatavošanās beigām, pieber sāli, piparus pēc garšas.
  5. Spageti izvāra, notecina caurdurī.
  6. Spageti liek šķīvī, virsū liek gaļas gabaliņus, pārlej ar šķidrumu, uzkaisa sakapātus lokus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes