Sastāvdaļas
- 450 g spageti
- 80 g Pecorino Romano siera
- 80 g Parmas siera
- 1 ola
- 200 g liellopu gaļas
- 3 ēdamkarotes olīveļļas
- 5 ķiploka daiviņas
- 150 ml sausa baltvīna
- sāls pēc garšas
- malti melnie pipari pēc garšas
- pētersīļi pēc garšas
Pagatavošana
- Spageti izvāra sālsūdenī.
- Pecorino Romano sieru un Parmas sieru sarīvē, sierus samaisa kopā.
- Sieru maisījumu samaisa ar olu, noliek malā.
- Olīveļļu uzkarsē lielā pannā uz vidējas uguns, liek gabaliņos sagrieztu liellopu gaļu, maisot cep 5 minūtes.
- Pievieno sakapātus ķiplokus un turpina cept 1 minūti.
- Ja uz pannas parādās daudz tauku, tos nolej.
- Pielej baltvīnu un sautē, kamēr puse vīna ir iztvaikojusi.
- Spageti samaisa ar sieru un olas maisījumu.
- Makaronus liek pannā pie gaļas, kārtīgi samaisa, uzber sāli, piparus.
- Rotā ar pētersīļiem un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!