Spageti ar vistas gaļu, skābā krējuma mērcē

Spageti ar vistas gaļu, skābā krējuma mērcē Foto: Spageti ar vistas gaļu, skābā krējuma mērcē

Sastāvdaļas

  • vistas fileja
  • sojas mērce
  • sāls, pipari
  • kaltēts baziliks
  • ķiploki
  • 1/2 sīpola
  • svaigi šampinjoni
  • tomāti
  • 200 ml skābā krējuma

Pagatavošana

  1. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, liek marinēties sojas mērces, piparu, sāls, bazilika, ķiploku, sakapāta sīpola maisījumā.
  2. Šampinjonus un tomātus sagriež gabaliņos.
  3. Vistas gaļu cep augu eļļā, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
  4. Pievieno šampinjonus, visu cep, pannai uzliek vāku, visu sutina uz mazas uguns, lai izdalās sula.
  5. Pievieno tomātus, vēl mazliet pasutina, pievieno skābo krējumu, pagaršo, ja nepieciešams, pievieno vēl sāli.
  6. Visu sautē 5-7 minūtes.
  7. Izvāra spageti.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes