Sastāvdaļas
- 200 g spageti
- 100 g siera
- 200 g šķiņķa
- 2 tomāti
- 1 sīpols
- 2 ķiploka daiviņas
- augu eļļa, garšvielas
- 1 glāze piena
- 1 ēdamkarote miltu
- 30 g sviesta
- sāls
Pagatavošana
- Spageti izvāra, liek ietaukotā veidnē.
- Pannā, sakarsētā eļļā cep sakapātu sīpolu, ķiplokus.
- Pievieno sagrieztus tomātus, garšvielas, sāli, piparus, sautē, pannai uzliekot vāku, kamēr tomāti ir mīksti.
- Tomātu mērci pārlej spageti.
- Virsū liek apceptu šķiņķi.
- Tīrā pannā gatavo otru mērci - sakarsētā sviestā izkarsē miltus, pielej pienu, pieber sāli, maisa, kamēr sabiezē.
- Pārlej mērci spageti, uzrīvē sieru, cep 200°C temperatūrā, kamēr siers ir izkusis.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!