Spageti ar šķiņķi un divām mērcēm

Spageti ar šķiņķi un divām mērcēm Foto: Spageti ar šķiņķi un divām mērcēm

Sastāvdaļas

  • 200 g spageti
  • 100 g siera
  • 200 g šķiņķa
  • 2 tomāti
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • augu eļļa, garšvielas
  • 1 glāze piena
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 30 g sviesta
  • sāls

Pagatavošana

  1. Spageti izvāra, liek ietaukotā veidnē.
  2. Pannā, sakarsētā eļļā cep sakapātu sīpolu, ķiplokus.
  3. Pievieno sagrieztus tomātus, garšvielas, sāli, piparus, sautē, pannai uzliekot vāku, kamēr tomāti ir mīksti.
  4. Tomātu mērci pārlej spageti.
  5. Virsū liek apceptu šķiņķi.
  6. Tīrā pannā gatavo otru mērci - sakarsētā sviestā izkarsē miltus, pielej pienu, pieber sāli, maisa, kamēr sabiezē.
  7. Pārlej mērci spageti, uzrīvē sieru, cep 200°C temperatūrā, kamēr siers ir izkusis.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes