Sastāvdaļas
- 225 g makaronu
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 1 daiviņa ķiploka (saspiesta)
- 500 g sagrieztu sēņu
- 170 kausēta siera
- 1/2 glāzes piena
- 240 g spinātu
- 250 g sparģeļu
- sāls, pipari
- 25 - 40 g sagrieztu lociņu
- 100 g rīvēta Parmas siera
Pagatavošana
- Izvāra makaronus saskaņā ar instrukciju uz iepakojuma.
- Makaronus liek lielā traukā.
- Uz pannas uzkarsē eļļu un apcep sēnes ar ķiplokiem apmēram 5 minūtes.
- Pievieno sagrieztus sparģeļus un gatavo vēl 2 minūtes.
- Pievieno pannā kausēto sieru, pielej pienu un karsē, ik pa laikam maisot, līdz piens sāk vārīties.
- Pievieno spinātus un tur uz uguns vēl 3 minūtes, līdz tie ir gatavi.
- Pievieno sāli, piparus un ar šo mērci pārlej makaronus.
- Visu sajauc, pa virsu pārkaisa zaļos lociņus un rīvētu sieru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!