Sastāvdaļas
- 1 sīpols
- 500 g liellopu maltās gaļas
- 3 ķiploka daiviņas
- 1 ola
- 2 tomāti
- 2 tējkarotes tomātu pastas
- šķipsniņa maltu melno piparu
- jūras sāls pēc garšas
- 400 g spageti
Pagatavošana
- Katlā uzvāra sālsūdeni, izvāra spageti.
- Gatavo gaļas bumbiņas - sīpolu sīki sakapā, samaisa ar malto gaļu, sāli, pipariem, olu.
- No gaļas masas izveido bumbiņas, apviļā tās miltos.
- Pannā lej saulespuķu eļļu, viegli apcep gaļas bumbiņas, pievieno sagrieztus tomātus, sautē.
- Tomātu pastu samaisa ar nelielu daudzumu ūdens, pievieno gaļas bumbiņām.
- Pievieno garšvielas - piparus, sāli, sakapātus ķiplokus, itāļu garšvielas, turpina sautēt, kamēr gatavs.
- Gataviem spageti nolej ūdeni, pievieno vienu pilienu olīveļļas, ja vēlas, pieber nedaudz sāls.
- Spageti pasniedz samaisītus, dziļā šķīvī.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!