Sastāvdaļas
- 200 g spageti
- 400 g cūkgaļas maltās gaļas
- 4 ēdamkarotes rīvēta Parmas siera
- sāls, pipari
- 1 ēdamkarote kečupa
- 1 ēdamkarote franču sinepju
- 1 čili pipars
- 1 sīpols
- 1 bundža konservētu tomātu savā sulā
- 1 glāze buljona
- 2 ēdamkarotes saldā krējuma
- 1 tējkarote timiāna
- augu eļļa
Pagatavošana
- Spageti izvāra.
- Bļodā samaisa malto gaļu ar kečupu, sinepēm, sagrieztu čili piparu, 3 ēdamkarotēm Parmas siera, sāli, pipariem.
- No maltās gaļas masas veido nelielas bumbiņas.
- Pannā uzkarsē eļļu un apcep frikadeles no abām pusēm.
- Frikadeles izņem no pannas un cep tajā sagrieztu sīpolu - 3-4 minūtes, ik pa brīdim apmaisa.
- Pielej buljonu, pievieno kečupu, 1 ēdamkaroti Parmas siera, timiānu - sautē 5 minūtes.
- Liek frikadeles atpakaļ pannā, turpina sautēt, pielej saldo krējumu, samaisa.
- Pasniedzot, frikadeles liek virsū spageti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!