Sastāvdaļas
- 1 1/2 glāzes piena
- 6 ēdamkarotes cukura
- 3 lielas olas
- 3 ēdamkarotes cietes
- 250 g šokolādes
- 250 ml saldā krējuma 35 %
- 4 ēdamkarotes ruma
- 1 ēdamkarote šķīstošās kafijas
- mazliet baltās šokolādes
Pagatavošana
- Uzvāra olu krēmu - uzkarsētam pienam pievieno ar cukuru un cieti sajauktas olas, maisot karsē, līdz krēms sabiezē.
- Karstā krēmā iemaisa un izkausē gabaliņos salauztu šokolādi, iemaisa arī rumu un šķīstošo kafijas pulveri, masu atdzesē.
- Stingri saputo saldo krējumu un iemaisa atdzesētajā masā.
- Krēmu lej porciju trauciņos un uz 1 stundu liek ledusskapī.
- Pirms pasniegšanas pārkaisa ar balto šokolādes skaidiņām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!