Sastāvdaļas
- 1 1/2 glāze šokolādes cepumu (sasmalcinātu)
- 2 ēdamkarotes sviesta
- 220 g krēmsiera
- 1 glāze cukura
- 2 ēdamkarotes miltu
- 1 tējkarote vaniļas cukura
- 220 g rūgtās šokolādes
- 4 olas
- 1/2 glāze melleņu
- pūdercukurs
Pagatavošana
- Uzkarsē cepeškrāsni līdz 160°C temperatūrai.
- Šokolādes cepumus sajauc ar izkausētu sviestu viendabīgā masā un ieklāj kūkas formā.
- Liek cepties aptuveni 10 minūtes.
- Ar elektrisko putotāju saputo krēmsieru, cukuru, miltus, vaniļas cukuru viendabīgā masā.
- Tad pievieno ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī izkausētu rūgto šokolādi un rūpīgi samaisa.
- Masai pievieno olas un visu rūpīgi saputo.
- Pildījumu pārklāj pār cepumu pamatni un liek cepties 55 - 60 minūtes.
- Kūku dekorē ar pūdercukuru un mellenēm. Ievieto to ledusskapī uz 4 stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!