Sastāvdaļas
- 5 olas
- 1/2 l piena
- 80 g miltu
- 100 g cukura
- 100 g šokolādes
- 40 g sviesta
- 1 paciņa dabīgās vaniļas
- sviests formas ieziešanai
Pagatavošana
- Olu baltumus atdala no dzeltenumiem.
- Pienam pievieno miltus, cukuru, sarīvētu šokolādi, 3 olu dzeltenumus un visu saputo.
- Pieliek sviestu un izvāra viendabīgu biezputru.
- Atdzesē un pieliek atlikušos olu dzeltenumus.
- Olu baltumiem pieliek vaniļu un saputo stingrās putās.
- Ietauko formu, sapilda sacepuma masu un liek iepriekš līdz 180 - 200°C sakarsēta cepeškrāsnī.
- Cep 30 minūtes.
Pasniedz karstu, kamēr sacepums nav sakrities.