Sastāvdaļas
Mīklai:
- 6 olas
- 6 ēdamkarotes cukura
- 6 ēdamkarotes miltu
- 2 ēdamkarotes kakao pulvera
Krēms:
- 200 g saldkrējuma sviesta
- 200 g pūdercukura
- 1 paciņa vaniļas cukura
- 400 g krēmsiera
Pagatavošana
- Ar elektrisko putotāju saputo olas ar cukuru, tad pakāpeniski pievieno miltus un kakao pulveri un turpina putot līdz izveidojas viendabīga masa.
- Mīklu ieklāj 35 x 28 cm lielā kūkas formā, kas pārklāta ar nedaudz ietauko cepamo papīru un cep 180°C temperatūrā 20 - 30 minūtes.
- Gatavo biskvītu atdzesē un novieto uz tīra virtuves dvieļa. Noņem cepamo papīru.
- Krēms: Ar elektrisko putotāju sakuļ sviestu ar pūdercukuru un vaniļas cukuru viendabīgā masā.
- Tad pievieno krēmsieru un turpina kult līdz masai viendabīga, bieza konsistence.
- Pārklāj krēmu pār biskvītu un satin ruletē.
- Ietin ruleti pārtikas plēvē un ievieto ledusskapī uz 1 stundu.
- Ja vēlaties, ruletes pildījumu var papildināt ar svaigām ogām vai augļu gabaliņiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!