Šokolādes rulete ar siera krēmu

Šokolādes rulete ar siera krēmu Foto: Šokolādes rulete ar siera krēmu

Sastāvdaļas

Mīklai:

  • 6 olas
  • 6 ēdamkarotes cukura
  • 6 ēdamkarotes miltu
  • 2 ēdamkarotes kakao pulvera

Krēms:

  • 200 g saldkrējuma sviesta
  • 200 g pūdercukura
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 400 g krēmsiera

Pagatavošana

  1. Ar elektrisko putotāju saputo olas ar cukuru, tad pakāpeniski pievieno miltus un kakao pulveri un turpina putot līdz izveidojas viendabīga masa.
  2. Mīklu ieklāj 35 x 28 cm lielā kūkas formā, kas pārklāta ar nedaudz ietauko cepamo papīru un cep 180°C temperatūrā 20 - 30 minūtes.
  3. Gatavo biskvītu atdzesē un novieto uz tīra virtuves dvieļa. Noņem cepamo papīru.
  4. Krēms: Ar elektrisko putotāju sakuļ sviestu ar pūdercukuru un vaniļas cukuru viendabīgā masā.
  5. Tad pievieno krēmsieru un turpina kult līdz masai viendabīga, bieza konsistence.
  6. Pārklāj krēmu pār biskvītu un satin ruletē.
  7. Ietin ruleti pārtikas plēvē un ievieto ledusskapī uz 1 stundu.
  8. Ja vēlaties, ruletes pildījumu var papildināt ar svaigām ogām vai augļu gabaliņiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes