Sastāvdaļas
- 1 bundža iebiezinātā piena (bez cukura)
- 100 g valriekstu
- 175 g cukura
- 60 g sviesta
- 5 ēdamkarotes kakao pulvera
Pagatavošana
- Valriekstus sadrupina un apgrauzdē sausā pannā.
- Katlā samaisa iebiezināto pienu ar kakao pulveri.
- Pievieno cukuru, riekstus - samaisa.
- Masu karsē uz mazas uguns 15 minūtes, kamēr tā atlec no katla malām.
- Veidnē ieklāj foliju, ieziež to ar sviestu, lej karstu šokolādes masu.
- Masu atdzesē, tad liek ledusskapī uz 3-4 stundām.
- Sastingušu masu izņem no veidnes, noņem foliju.
- Sagriež nelielos gabaliņos un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!