Sastāvdaļas
- 2 olas
- 120 g šokolādes
- 12 g sviesta
- 1/4 tējkarotes sāls
Pagatavošana
- Šokolādi izkausē karsta ūdens peldē, samaisa ar mīkstu sviestu.
- Olu baltumus atdala no dzeltenumiem.
- Olu baltumus sakuļ ar sāli, stingrās putās.
- Mazliet atdzesētā šokolādē, ātri iemaisa olu dzeltenumus.
- Tad iemaisa pusi saputoto olu baltumu.
- Kad muss ir kļuvis viendabīgs, iemaisa otru saputoto olu baltumu pusi.
- Musu lej glāzēs un liek ledusskapī uz 1,5-2 stundām.
- Pirms pasniegšanas, šokolādes musu izņem no ledusskapja un atstāj pastāvēt 10 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!