Šokolādes muss

Šokolādes muss Foto: Šokolādes muss

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 120 g šokolādes
  • 12 g sviesta
  • 1/4 tējkarotes sāls

Pagatavošana

  1. Šokolādi izkausē karsta ūdens peldē, samaisa ar mīkstu sviestu.
  2. Olu baltumus atdala no dzeltenumiem.
  3. Olu baltumus sakuļ ar sāli, stingrās putās.
  4. Mazliet atdzesētā šokolādē, ātri iemaisa olu dzeltenumus.
  5. Tad iemaisa pusi saputoto olu baltumu.
  6. Kad muss ir kļuvis viendabīgs, iemaisa otru saputoto olu baltumu pusi.
  7. Musu lej glāzēs un liek ledusskapī uz 1,5-2 stundām.
  8. Pirms pasniegšanas, šokolādes musu izņem no ledusskapja un atstāj pastāvēt 10 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes