Sastāvdaļas
- 250 g kviešu milti
- 80 g tumšā šokolāde, sasmalcināta + 20 g sarīvēta (pārkaisīšanai)
- 100 g apelsīnu sukādes
- 30 g kakao
- 1,5 tējk. cepamais pulveris
- šķipsna sāls
- 3 olas
- 120 g brūnais cukurs
- 100 g sviests, izkausēts
- 100 g krējums
- 175 ml piens
Pagatavošana
- Sajauc sausās sastāvdaļas. Pievieno sukādes un šokolādi samaisa.
- Olas saputo ar krējumu un pienu. Pievieno sviestu. Samaisa.
- Olu maisījumam pievieno miltu maisījumu. Samaisa tikai tik daudz līdz viss sajaucies.
- Pilda papīra formiņās.
- Cep iepriekš līdz 200 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī aptuveni pusstundu.
- Izņem no krāsns. Karstus pārkaisa ar rīvētu šokolādi.
Recepte un foto: Santas Saldā Virtuve
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!