Sastāvdaļas
Šokolādes masai:
- 200 g cepumu
- 1/2 glāzes cukura
- 2 ēdamkarotes kakao pulvera
- 200 g sviesta
- 100 g drupinātu riekstu
Kokosriekstu masai:
- 100 g sviesta
- 100 g pūdercukura
- 100 g kokosriekstu skaidiņu
Pagatavošana
- Gatavo šokolādes masu - sviestu, riekstus, cukuru, kakao, samaisa.
- Pievieno sasmalcinātus cepumus - samaisa.
- Iegūto masu liek uz cepamā papīra, 0,5 cm biezumā, liek aukstumā.
- Gatavo kokosriekstu masu - mīkstu sviestu samaisa ar pūdercukuru, kokosriekstu skaidiņām - viendabīgā masā.
- Liek virsū šokolādes masai.
- Ar cepampapīra palīdzību satin ruleti un liek to ledusskapī.
- Pirms pasniegšanas, ruleti sagriež šķēlēs.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!