Šokolādes glazūra ar iebiezināto pienu
Tortes un kūkas
baltā šokolāde
cukurs
glikozes sīrups
iebiezinātais piens
pārtikas krāsvielas
ūdens
želatīns
Foto: Šokolādes glazūra ar iebiezināto pienu
Sastāvdaļas
- 75 ml ūdens
- 150 g cukura
- 150 g glikozes sīrupa
- 100 g iebiezinātā piena
- 12 g želatīna
- 150 g baltās šokolādes
- pārtikas krāsviela
Pagatavošana
- Želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni.
- Ūdeni, cukuru un glikozes sīrupu uzvāra, pievieno pārtikas krāsvielu (pēc izvēles).
- Pārlej salauztai šokolādei, iebiezinātam pienam, pievieno želatīnu, sakuļ ar blenderi.
- Traukam pārklāj pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz nakti.
- Glazūras optimālā temperatūra, kad ar to var darboties ir 33°-35°.
... reizes
Šodien skatītākās receptes