Šokolādes fondants

Šokolādes fondants Foto: Šokolādes fondants

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 45 g miltu
  • 90 g rūgtās šokolādes 
  • 90 g sviesta
  • 100 g cukura
Veidņu ieziešanai:
  • kakao pulveris
  • sviests

Pagatavošana

  1. Olas sakuļ putās.
  2. Iecilā cukurā un vēlreiz sakuļ.
  3. Šokolādi un sviestu izkausē karsta ūdens peldē.
  4. Izkausēto šokolādi un sviestu pakāpeniski pievieno olu maisījumam, pastāvīgi maisot.
  5. Iesijā miltus un sakuļ viendabīgā masā.
  6. Mazās veidnītes ieziež ar sviestu un pārkaisa ar kakao pulveri.
  7. Veidnēs lej tik daudz mīklas, paredzot to, ka tā, cepšanās laikā pacelsies.
  8. Cep sakarsētā krāsnī 5-12 minūtes, fondantiem iekšpusē jābūt šķidriem.
  9. Pasniedz pārkaisītus ar kakao pulveri un pūdercukuru, var rotāt ar zemenēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes