Sastāvdaļas
- 230 g cukura
- 250 ml ūdens
- 2 ēdamkarotes kakao pulvera
- 100 ml ruma
- 75 g rūgtās šokolādes
- 200 g sviesta
- 250 g maltu cepumu
- 25-30 g lielos gabalos salauztu cepumu
- 100-150 g maltu lazdu vai citu riekstu
- rupji drupināti rieksti pēc izvēles
- pūdercukurs
Pagatavošana
- Cukuru ar ūdeni un kakao uzvāra.
- Pievieno sviestu, šokolādi - samaisa viendabīgā masā.
- Pievieno maltus cepumus un riekstus tik daudz, lai masa nebūtu šķidra.
- Pievieno drupinātos riekstus, salauztos cepumus, rumu - izmaisa.
- Masu liek uz pārtikas plēves, izveido desu, liek uz 2 stundām saldētavā.
- Pirms pasniegšanas, desu apviļā pūdercukurā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!