Sastāvdaļas
- 250 g šokolādes
- 100 g sviesta
- 100 g grauzdētu un sasmalcinātu lazdu riekstu
- 100 g sasmalcinātu mandeļu
- 100 g sadrupinātu cepumu
- 100 g žāvētu melleņu
- 50 g sīki sasmalcinātu vai sablendētu cepumu desas apviļāšanai
Pagatavošana
- Šokolādi ar sviestu izkausē ūdens peldē, sajauc ar cepumiem, riekstiem un mellenēm.
- Uz divām stundām liekam ledusskapī, līdz no masas var izveltnēt desu.
- Uz cita cepampapīrā izbārsta smalki sadrupinātos cepumus, apviļā desu cepumu drumstalās un ietin tajā pašā papīrā.
- Tad ietin folijā un liek ledusskapī un 4 stundām.
- Izņem no ledusskapja, 30 minūtes pirms pasniegšanas, lai atraisās aromāti un var glīti sagriezt.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!