Šokolādes desa ar mellenēm, mandelēm un lazdu riekstiem

Šokolādes desa ar mellenēm, mandelēm un lazdu riekstiem Foto: Šokolādes desa

Sastāvdaļas

  • 250 g šokolādes
  • 100 g sviesta
  • 100 g grauzdētu un sasmalcinātu lazdu riekstu
  • 100 g sasmalcinātu mandeļu
  • 100 g sadrupinātu cepumu
  • 100 g žāvētu melleņu
  • 50 g sīki sasmalcinātu vai sablendētu cepumu desas apviļāšanai

Pagatavošana

  1. Šokolādi ar sviestu izkausē ūdens peldē, sajauc ar cepumiem, riekstiem un mellenēm.
  2. Uz divām stundām liekam ledusskapī, līdz no masas var izveltnēt desu.
  3. Uz cita cepampapīrā izbārsta smalki sadrupinātos cepumus, apviļā desu cepumu drumstalās un ietin tajā pašā papīrā.
  4. Tad ietin folijā un liek ledusskapī un 4 stundām.
  5. Izņem no ledusskapja, 30 minūtes pirms pasniegšanas, lai atraisās aromāti un var glīti sagriezt.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes