Sastāvdaļas
- 160 g miltu
- 1/4 glāzes kakao
- 1/2 tējk. cepamā pulvera
- 1/4 tējk. sāls
- 350 g tumšās šokolādes
- 100 g sviesta (istabas temperatūrā)
- 1/2 glāzes cukura
- 3 olas
- vaniļas ekstrakts
- 150 g šokolādes čipsu vai drupinātas šokolādes
Pagatavošana
- Miltus, kakao, cepamo pulveri un sāli kārtīgi samaisa.
- Tumšo šokolādi izkausē ūdens peldē.
- Sviestu kuļ ar cukuru, apmēram piecas minūtes, pievieno vaniļas ekstraktu un pa vienai olu.
- Visu samaisa, pievieno izkausētu šokolādi un miltu un kakao maisījumu.
- Vēlreiz visu samaisa viendabīgā masā.
- Gatavai mīklai pievieno šokolādes čipsus vai drupinātu šokolādi.
- Veidnē ieklāj cepamo papīru. Ar karoti liek mīklu, veidojot cepumiņus.
- Uzkarsē krāsni līdz 175 grādu temperatūrai. Cep 8-10 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!