Šokolādes cepumi

Šokolādes cepumi Foto: Šokolādes cepumi

Sastāvdaļas

  • 160 g miltu
  • 1/4 glāzes kakao
  • 1/2 tējk. cepamā pulvera
  • 1/4 tējk. sāls
  • 350 g tumšās šokolādes
  • 100 g sviesta (istabas temperatūrā)
  • 1/2 glāzes cukura
  • 3 olas
  • vaniļas ekstrakts
  • 150 g šokolādes čipsu vai drupinātas šokolādes

Pagatavošana

  1. Miltus, kakao, cepamo pulveri un sāli kārtīgi samaisa.
  2. Tumšo šokolādi izkausē ūdens peldē.
  3. Sviestu kuļ ar cukuru, apmēram piecas minūtes, pievieno vaniļas ekstraktu un pa vienai olu.
  4. Visu samaisa, pievieno izkausētu šokolādi un miltu un kakao maisījumu.
  5. Vēlreiz visu samaisa viendabīgā masā.
  6. Gatavai mīklai pievieno šokolādes čipsus vai drupinātu šokolādi.
  7. Veidnē ieklāj cepamo papīru. Ar karoti liek mīklu, veidojot cepumiņus.
  8. Uzkarsē krāsni līdz 175 grādu temperatūrai. Cep 8-10 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes