Šokolādes bumbiņu torte

Šokolādes bumbiņu torte Foto: Šokolādes bumbiņu torte

Sastāvdaļas

  • 250 g iebiezinātā piena
  • 180 g sviesta
  • 250 g brokastu pārslu šokolādes bumbiņu
  • 100 g grauzdētu zemesriekstu

Pagatavošana

  1. Sviestu atstāj istabas temperatūrā, lai tas kļūst mīksts, tad sakuļ ar mikseri viendabīgā masā.
  2. Pakāpeniski pievieno iebiezināto pienu, katru reizi sakuļot ar mikseri.
  3. Jāsanāk biezam krēmam, jāskatās, lai tas nebūtu šķidrs.
  4. Krēmam pievieno grauzdētus zemesriekstus, samaisa.
  5. Pēdējās pievieno šokolādes bumbiņas, uzmanīgi samaisa.
  6. Lēzenā šķīvī liek noņemamās veidnes gredzenu, to aptin ar, strēmelēs sagrieztu cepamo papīru, kas ieziests ar augu eļļu.
  7. Saliek torti gredzenā, tad liek ledusskapī, uz 3-4 stundām.
  8. Tortes rotāšanai var izmantot šokolādes cepumu drupačas vai rīvētu tumšo šokolādi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes