Sastāvdaļas
Pildījumam:
- 250 g mīksta biezpiena
- 5 ēdamkarotes cukura
- 1 paciņa vaniļas cukura
Mīklai:
- 200 g miltu
- 2 tējkarotes cepamā pulvera
- 3 ēdamkarotes kakao pulvera
- 1 ola
- 180 g cukura
- 100 ml augu eļļas
- 300 ml jogurta bez piedevām
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
- Mazās kēksu veidnītes ietauko.
- Biezpienu sakuļ ar cukuru un vaniļas cukuru.
- Izsijātus miltus samaisa ar cepamo pulveri un kakao pulveri.
- Olu sakuļ ar cukuru, augu eļļu, jogurtu, pievieno miltu maisījumu - kārtīgi samaisa.
- Mīklu sadala 2 daļās.
- Vienu mīklas daļu liek veidnītēs, mīklā liek 2 tējkarotes pildījuma, virsū liek atlikušo mīklu.
- Cep, kamēr gatavi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!