Sastāvdaļas
- 7 + 2 šokolādes batoniņi "Mars"
- 80 g sviests
- 100g rīsu brokastu pārslas
Pagatavošana
- Izkausē sviestu.
- Pievieno gabaliņos sagrieztus 7 šokolādes batoniņus.
- Turpina uz nelielas uguns kausēt, nepārtraukti maisot, līdz viss izkusis un masa kļuvusi viendabīga.
- Sviesta-šokolādes māsai pievieno rīsu kraukšķus.
- Kārtīgi visu sajauc.
- Masu liek ar cepampapīru izklātā formā. Izlīdzina.
- Virsū liek gabaliņos sagrieztus 2 atlikušos šokolādes batoniņus.
- Formu vismaz uz dažām stundām liek ledusskapī, lai masa sastingst.
- Kad masa sastingusi, to sagriež nelielos gabaliņos.
Recepte un foto: Santas Saldā Virtuve