Šokolādes-aveņu pankūku torte

Šokolādes-aveņu pankūku torte Foto: Šokolādes-aveņu pankūku torte

Sastāvdaļas

Pankūkām:
  • 6 olas
  • 1 glāze saldā krējuma
  • 1/2 glāzes kokosriekstu piena
  • 1 tējkarote vanilīna
  • 1 glāze miltu
  • 1/8 tējkarotes sāls
  • 1/4 glāzes pūdercukura
Šokolādes krēmam:
  • 510 g rūgtās šokolādes
  • 2 glāzes trekna saldā krējuma
  • 1 tējkarote vanilīna
Piedevām:
  • aveņu džems vai ievārījums
  • kakao pulveris

Pagatavošana

  1. Šokolādi sīki sadrupina.
  2. Saldo krējumu samaisa ar vanilīnu, liek karsta ūdens peldē, uz vidējas uguns.
  3. Uzvāra, pārlej šokolādei, samaisa, lai šokolāde pilnībā izkustu - krēmu atdzesē.
  4. Ziež krēmu un aveņu džemu starp katru pankūku, veidojot torti.
  5. Pēdējai tortes kārtai jābūt pankūkai.
  6. Atlikušo šokolādes krēmu liek ledusskapī, tad izveido nelielasd šokolādes trifeles, apviļā kakao pulverī - izkārto uz tortes virsmas.
  7. Torti bagātīgi pārkaisa ar kakao pulveri, liek ledusskapī.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes