Sastāvdaļas
Pankūkām:
- 6 olas
- 1 glāze saldā krējuma
- 1/2 glāzes kokosriekstu piena
- 1 tējkarote vanilīna
- 1 glāze miltu
- 1/8 tējkarotes sāls
- 1/4 glāzes pūdercukura
Šokolādes krēmam:
- 510 g rūgtās šokolādes
- 2 glāzes trekna saldā krējuma
- 1 tējkarote vanilīna
Piedevām:
- aveņu džems vai ievārījums
- kakao pulveris
Pagatavošana
- Šokolādi sīki sadrupina.
- Saldo krējumu samaisa ar vanilīnu, liek karsta ūdens peldē, uz vidējas uguns.
- Uzvāra, pārlej šokolādei, samaisa, lai šokolāde pilnībā izkustu - krēmu atdzesē.
- Ziež krēmu un aveņu džemu starp katru pankūku, veidojot torti.
- Pēdējai tortes kārtai jābūt pankūkai.
- Atlikušo šokolādes krēmu liek ledusskapī, tad izveido nelielasd šokolādes trifeles, apviļā kakao pulverī - izkārto uz tortes virsmas.
- Torti bagātīgi pārkaisa ar kakao pulveri, liek ledusskapī.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!