Šokolādes-auzu pārslu cepumi bez cukura

Šokolādes-auzu pārslu cepumi bez cukura Foto: Šokolādes-auzu pārslu cepumi bez cukura

Sastāvdaļas

  • 200 g auzu pārslu
  • 15 g kokosriekstu skaidiņu
  • 2 tējkarotes kakao pulvera 
  • 1 banāns 
  • 70 g liesa piena

Pagatavošana

  1. Pusi auzu pārslu samaļ, pusi atstāj nemaltu.
  2. Auzu pārslām pievieno kokosriekstu skaidiņas, kakao pulveri - samaisa.
  3. Banānu sakuļ ar pienu viendabīgā masā.
  4. Kārtīgi samaisa visas sastāvdaļas.
  5. Veidnē ieklāj cepamo papīru.
  6. Ar mitrām rokām, no masas veido bumbiņas, liek veidnē. 
  7. Cep 200°C temperatūrā, 20 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes